Bemutatkozás

Demeter Andrea vagyok. Kutyák kozmetikázásával 25 éve foglalkozom. Gazdagréti szalonomat 13 éve nyitottam meg. Jelenleg egy fekete óriás uszkár ( ANDRÉ ) és egy orosz fekete terrier (ATLANTIC EUROPICA VARIETAS "JOEY") gazdája vagyok. Kozmetikánk a környék legkeresettebb kutyakozmetikájává fejlődött a gazdik elégedettségének köszönhetően.

A napi kutyakozmetikán túl kiállítási kutyák - uszkár, bobtail, bearded és border collie, golden retriever, havanese, orosz fekete terrier, bichon frise - kozmetikájával foglalkozom. Munkám eredményeként a felkészített kutyák több CACIB, Fajtagyőztes, BIS, Fiatal Európa győztes, Európa győztes,

Fiatal Világgyőztes, Világgyőztes címeket értek el itthon és külföldön egyaránt.

Kislányom: Kiara.

Ez úton is szeretném megköszönni mindenkinek,aki segített, támogatott lelkileg, fizikailag,anyagilag az uszoda létrehozásában!! :)
Köszönet a Kaptárkő utcai Társaház közös képviselőjének Karácsonyi Bélának, Erikának és Lacinak a gondnokaiknak a sok segítségért, és hogy velem vannak a hétköznapokban! :)
Továbbá Kiss Guba Andrásnak a profi villanyszerelést, Nádor Albertnek és csapatának a kivitelezést, Kompanik Tamásnak VÍZMÁNIA KFT. az uszoda technikát,
ICE DEKORNAK a táblákat ( http://www.icedecor.hu/ ),
Druskó Miklósnak a medencét ( http://www.muanyagmunkak.hu/ ),
Fülöp Karcsinak ( http://www.koves-forcon.hu/ ),
Duliskovich Gyurinak a weboldalért és grafikákért ( http://www.identy.hu/ ),
Kóti Katának ( Kóti Kata Photography http://www.kotikata.com/ )
Füzeséri Évinek ( Taste of Ambrosia tibeti terrier kennel), Strasszer Timinek és Dencsókának, BEST in SHOW iz CHIGASOVO "SZLÁVKÁNAK" és tulajdonosának Pavol Bocskorasnak Joeyt, nélkülük nem jött volna az ihlet :) ,Telekes Lillának :),
az Alpha Vet KFT-nek a futópadot ( http://www.alpha-vet.hu/ ),
Tesómnak Krisztinek a sok mindenért....TUDOD!! :) Rózsa Valinak, Kozák Sanyinak Famous Family golden retriever kennel( www.famousfamily.hu/ ),
Koroknai Józskának, Vörös Zsuzsának és JIMMYÉKNEK!! CSALÁDOMNAK és ANYA EGYETLEN KIS CSILLAGÁNAK: KIARÁNAK!!!!!!!!!!! :)
Mindenkinek köszönöm, aki velem volt e projekt létrejöttében és annak is aki NEM!

Csapat

  • Braun Ivett vagyok, 25 éves, Törökbálinton élek. Kis korom óta vonzódom az állatokhoz, jól értek nyelvükön, szeretek foglalkozni velük, valamint kreativitásomat is kiélhetem. Ezért választottam hivatásomként a kutyakozmetikus szakmát. Az André kutyakozmetikában kezdtem tanulmányaimat és továbbra is itt dolgozom egy nagyon jó csapat tagjaként! A munkában és az életemben is hú társam a törpe uszkárom Odett. Mindenkit szeretettel várunk!

  • Telekes Lilla vagyok. Rajongásom az állatokért, főleg a kutyákért, egészen a gyermekkoromig vezethető vissza. Amióta az eszemet tudom, saját kutyát szerettem volna, de a szüleim sosem engedték meg. Mint utóbb megtudtam, 6 évesen 1996-ban részt vettem a budapesti világkiállításon, mint látogató. Talán ott dőlt el valami. 2003 karácsonyára megkaptam életem első kutyáját Gyimesi Arturt, a magyar vizslát. 11 éve elkezdődött a kiállítási életem. Arturt sokat vittem, de a fajtabírálatokon nem értünk el kimagasló eredményeket. Anyukám hatására elkezdtem junior handlerként versenyezni, ahol sok sikerélményt, és életre szóló barátságokat szereztem. Pályafutásom végén 2008-ban a Cruft's-on versenyezhettem, képviselhettem Magyarországot az év junior handlereként. Azóta már 3 magyar vizslával élek együtt, és UNICUM OF SKYROCKET nevű kutyámmal már nagy sikereket értem el a fajtában (JWW, Amsterdam winner, Multi ch). jelenleg is állandó résztvevője vagyok mind a magyar, mind a külföldi kiállítási életnek. Handlerként sok más fajta megfordult már a kezemben a vizslákon kívül. Mostanában az orosz fekete terrier lett a szívem egyik kis csücske, de én örökre a "vizslás lány" leszek! :)
    Sok szerettel várlak titeket a kutyauszodába!

  • Demeter Krisztina vagyok, 37 éves. Pici korom óta élek kutyák mellett, 16 évesen kezdtem a kutyakozmetikával foglalkozni! Budapesten élek, boldog házasságban, 2 gyermekem van, a kicsi 8 éves, aki handlernek tanul. Van egy hobbi kutyám, egy fehér közép spicc, Miácska! Hamarosan egy show papillon kutya is családunk tagja lesz Olaszországból! Testvéremmel dolgozom együtt nagyon régóta, azt hiszem, teljes mértékben kiegészítjük egymást! A világ sok pontjáról érkeznek hozzánk kutyák, nem csak a környező tájakról! Rengeteg hobbi kutyán felül show kutyákat is felkészítünk kiállításra, mint például Tibeti terrier, Bearded Collie, Havanese, Pomerániai Törpespicc..! Én a kistestű kutyákat részesítem előnyben, egész röviden nekik élek!
    Munkám eredményeként a felkészített kutyák több Cac, CACIB, Fajtagyőztes, BIS, Fiatal Európa győztes, Európa győztes,
    Fiatal Világgyőztes, címeket értek el itthon és külföldön egyaránt